Новини

ПРЕДСТОЯЩО: ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ТАНЯ МИХАЙЛОВА И ДЕПУТАТЪТ ИВАН МИХОВСКИ – НА СРЕЩА С ДИРЕКТОРИ НА УЧИЛИЩА ОТ ОБЛАСТ ЛОВЕЧ

Вторник, 28 Юли 2020
архив 2019 г. архив 2019 г.

Заместник – министъра по образованието и науката Таня Михайлова и народният представител Иван Миховски ще се срещнат с директори на образователни институции от област Ловеч.

Това ще стане утре, 29-ти юни, от 14.00 часа в Езиковата гимназия в областния град.

Заместник-министър Михайлова и депутатът Иван Миховски ще разговарят с директорите за проблемите, плюсовете и минусите на дистанционното обучение. Ще бъде обсъдена и рамката на училищното образование през учебната 2020/2021 г. в условията на COVID – 19. Тя предвижда конкретни мерки за организация, превенция, интервенция и компенсиране по време на учебния процес.

Заместник – министър Таня Михайлова ще присъства в Ловеч по покана на народния представител Иван Миховски. Очаква се на срещата да присъства и представител на Парламентарната комисия по образование.

Припомняме, че в началото на учебната година Таня Михайлова посети училища в с. Борима,  в с. Черни Осъм и няколко училища в  Троян,  отново по инициатива на Иван Миховски.