Указател

ХОТЕЛ „СВ.НИКОЛА” - МИНЕРАЛАНА ВОДА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Хотел "Свети Никола" отстои на 300 метра от морето, в морския курорт Свети Константин и Елена.


Хотел „Свети Никола” е пететажна сграда предлагаща настаняване в единични, двойни стаи (с 2 отделни легла или двойно - тип спалня), тройни стаи и апартаменти. Хотела предлага на своите гости Лоби бар, открит плувен басейн, градина, безплатен паркинг и ресторант.

!!!В хотела има

ГОРЕЩА МИНЕРАЛНА ВОДА

-лечебна, полезна за пиене и къпане, лекува много заболявания

Л Е Ч Е Б Н И С В О Й С Т В А

ИЗВОР НА ДЪЛБОЧИНА 2000 М

* АРТЕРИАЛНА ХИПЕРТОНИЯ

* НЕВРОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

* ДИСКОВА ХЕРНИЯ, ДИСКОПАТИЯ

* АРТРОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

* ТЕНДОВАГИНИТ

* РЕВМАТИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

* ГИНЕКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

* СТОМАШНИ

* КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

* НЕПРАВИЛНО КРЪВООБРАЩЕНИЕ НА КРАЙНИЦИТЕ

С Ъ С Т А В НА ВОДАТА: НАТРИИ, МАГНЕЗИИ, БОРАКС, В 1 Л, 0,28 ВОДОРОДЕН СУЛФАТ, СЯРА

Хотелът разполага със бар и ресторант с капацитет 35-37 човека, подходящ за семейни празници, фирмени тържества, събрания и др. събития.


Местоположение на хотела:

Хотелът е разположен в началото на к.к. Св. Св. Константин и Елена, близо до яхтеното пристанище, на 300 м. от морето. Отстои на 16 км от летището на град Варна.
Стаи в хотел „Свети Никола”:

Хотел Свети Никола предлага на своите гости настаняване в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти. Всички стаи са оборудвани с климатик, санитарен възел, балкон, телевизор с кабелна, минибар, сешоар, ютия и маса за гладене и интернет достъп.
Още за к.к. „Свети Константин и Елена”:

Най-старият български черноморски курорт "Св. Св. Константин и Елена" отстои на 8 километра южно от Златни пясъци и на 9 километра североизточно от Варна. Изграждането на курорта започва през 1908 година. Намира се в обширен парк, на територията му има иглолистни и широколистни дървета - кипариси, ели, кедър и др.
Множество минерални извори се използват за открити басейни с гореща вода и за балнеологични комплекси, които се предлагат за лечение и спокойна почивка. В курорта има много хотели, вили, бунгала и ресторанти. Любителите на спорта имат възможността да поиграят на тенис, волейбол, мини-голф или да покарат сърф или водни ски. Плажът на курорта е с чудесен ситен златист пясък. Малки заливчета са се вдълбали в брега и са особено запленителни. В района на комплекса се намират манастирът "Св. Св. Константин и Елена" и дворецът Евксиноград.

ЦЕНИ:

ТРОЙКА СТАЯ 50 ЛВ, ДВОЙКА СТАЯ 45 ЛВ,ЕДИНИЧНО ПОЛЗУВАНЕ НА ДВОЙКА СТАЯ 40 ЛВ/ СТАИ С ВАНИ -ДЕЛУКС 75 ЛВ/ЗА НОЩУВКА
Адрес
п.к. 22, Свети Константин и Елена, , ,
Телефон
0877 712 118; 0878 111 739
E-mail